Eind van de Vakantie

Als het goed is rijden Hannie en ik nu terug uit Frankrijk naar huis. We zijn 2 weken weggeweest. Door de handige functie 'timed publish' heeft u daar niets van gemerkt. :-)
Op de heenweg reden we via Parijs richting Toulouse en dan naar het Westen. Dat bleek iets te ver voor 1 dag, dus maakten we een pitsstop in Moissac zonder de tent op te zetten. (goedkoop hotelletje)

We zijn gaan wandelen in de Pyrrenn...pyreneeen...pyrrene.... in de bergen, wat fris en warm tegelijk was. Naar de kust bij Bayonne (zéér Frans), en toen naar boven bij Archachon, dat is ter hoogte van Bordeaux. God, wat hebben we daar veel wijn gedronken, als ik er aan denk word ik weer duizelig.
Langs de kust van Normandie zagen we Guernsey en Jersey liggen. We twijfelden nog - zullen we even overvaren? - maar we hebben het niet gedaan.
Ach, het was weer een heerlijk vakantie. Het autootje deed het heel goed, en het was elke dag minstens 25 graden.

Maar nu ik dit schrijf is het 25 augustus en over 3 uur gaat de wekker. Ik heb nog geen flauw idee welke plaatsen op onze weg komen, als we al goed rijden, als de auto het al blijft doen. Misschien giet het 14 dagen lang pijpenstelen. Komen we eerder thuis. Of smaakt de wijn naar koeienpis, weet jij veel? Weet ik veel?

Nee, het zal altijd de moeite van het avontuur waard zijn, zonder twijfel.
Hatsikidee, en welterusten.
lutek Vrijdag 07 September 2007 at 12:42 pm | | default
Gebruikte Tags:

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om geautomatiseerde spam in reacties te voorkomen, moet je deze simpele vraag beantwoorden.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.