Contact

Ik zat laatst in de metro van Hofplein naar Den Haag. Niet ver van mij vandaan zaten 2 mensen. De een vroeg de ander hoeveel haltes het nog was naar Rotterdam CS. De ander was van mening dat de een in de verkeerde metro zat. Hijzelf moest namelijk naar Capelle en hij meende zich te herinneren dat dat een andere lijn was dan de lijn naar CS.
Niettemin maakte geen van beiden ook maar de minste aanstalten om uit te stappen of welke poging dan ook te ondernemen om uit te zoeken hoe het precies zat met die haltes en lijnen.

De een bleek de ander vaag te kennen en de ander kreeg de opdracht een telefoonnummer over te brengen aan weer iemand anders. Dat verliep nogal moeizaam. Eerst wist hij zijn eigen telefoonnummer niet. Vervolgens wist hij niet goed hoe je al die getallen ik één keer achter elkaar uitspreekt.

-Dan kentie me belle.
-Ja?
-Ja, met het telefoonnummer. Want dan heeftie dat.
-Okay. Dus jullie kenne mekaar.
-Ja want we zijn samen opgegroeid.
-Oh, wanneer?
-Nou toen ik klein was.
-Oh.

Toen kreeg hij een inval en ging op zoek naar pen en papier. Dan was het makkelijker te onthouden. Hij schreef de helft van het nummer op een nat briefje en de andere helft op zijn broek.
lutek Zaterdag 08 September 2007 at 11:28 pm | | default
Gebruikte Tags: ,

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om geautomatiseerde spam in reacties te voorkomen, moet je deze simpele vraag beantwoorden.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.