Eind van de Vakantie II

Hannie en ik zijn al een paar dagen terug, maar we zitten nog wat bij te komen, liggen nog wat op ape(n)gapen, en kijken alweer uit naar de volgende vakantie.
Ik blog vanaf vandaag weer vrolijk verder. Ik heb ook nog wat stukjes die tijdens mijn afwezigheid geplaatst hadden moeten worden, maar de grote blogmachine besloot anders. Die stukjes kan ik de komende tijd er zo hier en daar tussenfoefelen. Verder tekenen zich de eerste mogelijkheden af voor het vergaren van nieuwe stof. Een boekenpresentatie van oom Arnon, een herhalingscursus BHV, een moeder met een computer.
Ja, het gaat een mooi blogseizoen worden. Reken maar!

frankrijk

Terug uit Frankrijk dus.
http://www.blog.lutek.nl/pivot/entry.php?id=107
Ik meldde reeds dat een en ander was voorgevallen, maar dat het net zo goed anders kon uitpakken. Maar dat had ik gezegd voordat we op reis gingen. We namen in werkelijkheid een iets andere route dan voorzien, maar het was voorzien dat we zouden afwijken.
Ik zal uitgebreid berichten over de reis in een aparte vakantiebijlage. (Ik kan een licht Hoera nauwelijks onderdrukken.)

In Belgie, op de terugweg afgelopen zaterdag, maakten we een pitsstop bij een willekeurige supermarkt in het willekeurige Gistel, om biertjes in te slaan. Het voordeel van een Belgische supermarkt, willekeurig of niet, is dat er altijd minstens 50 verschillende soorten staan, waarvan je de helft niet kent of in ieder geval niet zo makkelijk in Nederland kunt vinden. Gecombineerd met een kado van Het Bureau (het kantoor waar ik werk) voor goede inzet de laatste drukke weken in Augustus, levert dat het volgende stilleven op.


We zullen voorlopig nog diverse avondjes aan de vakantie blijven denken.

Inmiddels is in de NRC van vrijdag 7 september Arnon's stuk over Ghana verschenen. Ik vind mijn verhaal natuurlijk beter, maar het zijne mag er zeker zijn. Ik lees dat ik 'in de 40' ben, maar ik vergeef hem daarvoor. Ik ben behoorlijk grijs en doe behoorlijk wijs, dus wat betekent leeftijd dan nog?

Met volwassen groet,
Lutek
lutek Woensdag 12 September 2007 at 9:19 pm | | default
Gebruikte Tags: , , , , ,

Eén reactie

Arno
Heel vreemd... na het lezen van dit blogje heb ik ineens een VRESELIJKE dorst...
Eens kijken of ik ook nog ergens zo'n mooi voorraadje heb... het is tenslotte vrijdag(avond)!
Arno, - 28-09-’07 22:12
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om geautomatiseerde spam in reacties te voorkomen, moet je deze simpele vraag beantwoorden.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.