Huis

Mensenvriend Middas Dekkers vergeleek eens hoe het is voor een hond dat zijn hondenluchtjes en wat een hond eventueel verder nog her en der achterlaat steeds maar weer wordt opgeruimd en weggeboend, met een mens die thuiskomt en aantreft dat de televisie in een andere hoek staat, een schilderij ondersteboven hangt en

- ik ben natuurlijk te lui om het verhaal nu terug te zoeken dus ik schud wat uit de mouw - het wijnrek geen enkele Franse wijn meer heeft doch slechts Australische. Je zou je een ongeluk schrikken. Het is een beetje je huis niet meer.
Het is misschien wat overdreven, maar ik moest hier aan denken toen ik vanmorgen dit beeld in de badkamer trof.


Natuurlijk is het huis het huis, en ook wist ik onmiddellijk de oorzaak van wat ik zag. Niettemin heb ik een halve minuut gebiologeerd staan te kijken naar dit tafereel. En ik heb vervolgens zelfs de camera gepakt om het vast te leggen. Zeer wel mogelijk was het gewoon wat te vroeg voor me, dat gevoel heb ik weleens in de ochtend. Impulsen komen maar langzaam binnen, de verwerking laat op zich wachten en ik wacht mee.
Hannie wil de keuken een verfje geven en is uitgeschoten naar de woonkamer en wat er verder nog op haar weg kwam. Dat was nodig. Het gaat er mooi uitzien. Binnenkort.
Voorlopig ben ik verbannen naar computerkamer, mozaiekhok, of moet ik maar boodschappen gaan doen. Het is duidelijk wie de broek aanheeft. Ik zou wel willen dat ik mee zou willen helpen maar op de een of andere manier gaat me dat slecht af. Details van eerdere pogingen laat ik achterwege.
Wel ben ik laatst meegegaan naar bouwmarkt en doe-het-lekker-zelf winkel. Ik had daar geen spijt van. Met aanstaande reis naar Ghana in het verschiet, heb ik bij de firma Ikea 2 nieuwe vriendjes gevonden: Hipna en Crokna. Ze gaan niet mee naar Ghana, want stel dat een beambte denkt dat zij smokkelwaar herbergen, komen ze met een opengescheurd buikje thuis, wat ik bijzonder zou betreuren. Hier zitten ze gezellig wat te bespreken, mogelijk over hoe de fotograaf voor tal van verrassingen zal komen te staan op locatie.

Volgende maand weet ik meer, tot die tijd laat ik ze denken dat ik me in Ghana niet thuis zou voelen. Ha !!
Ik durf zelfs verder te gaan... Haha !!!!
Ik heb ze echter nog niet verteld dat ze niet mee mogen. Ze zijn zelfs al bij de GGD geweest voor de nodige vaccinaties, waar men op zijn zachts gezegd vreemd opkeek. Ik zoek assistentie bij hoevertelikhetmijnpluchespeelgoedknuffel.nl, wellicht biedt het uitkomst.
Met op de zaak vooruitlopende groet uit Ghana,
Lutek, Hipna en Crokna

lutek Vrijdag 25 Mei 2007 at 01:14 am | | default
Gebruikte Tags: , ,

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om geautomatiseerde spam in reacties te voorkomen, moet je deze simpele vraag beantwoorden.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.