Benengedoe 2

Twee dagen na de operatie werd het tijd om Hannie's benen aan nadere inspectie te onderwerpen. Het goede nieuws is dat beide benen er nog aanzitten. We hebben ze geteld en ze waren er allemaal nog. Het slechte nieuws is dat Ikazia vergeten is om een van de wondjes te hechten. Het is een begrijpelijke fout maar wel een zeer slordige.
SEH werd om advies gevraagd. Na een aarzelend "Soms wordt een wond express niet gehecht, mevrouw", waar wij geen genoegen mee namen, werd medegedeeld dat hechten zowiezo geen zin meer heeft omdat het nu langer dan 6 uur na de operatie is.

Afijn, de bandages zijn verwijderd en Hannie's heeft nu sexy strakke steunkousen waar zelfs de zusters jaloers op zouden worden en dat is ook wat waard. Hoewel de bloeduitstortingen het geheel een nogal macabere uitstraling geven. Hannie zei al: "Als je me eens bont en blauw wilt slaan, is dit je kans. Niemand die het verschil ziet."
Ik zei dat er over zou denken.

Ieder nadeel heeft zijn voordeel. Het is al met al een een behoorlijke aderlating geweest, maar ze heeft in ieder geval deze week alle tijd om voort te borduren op... ja... op haar borduurwerkje. Dat komt nu zeker op tijd af voor haar zus die uitgerekend in januari is uitgerekend. Wij kijken erg uit naar een weerzien met de behandelend arts over anderhalve week, die zijn oordeel zal vellen over de operatie en het herstel. Tot die tijd kijken we erg uit.
Als ik nu nog 1 flauwe woordspeling maak sla ik mezelf voor mijn aangezicht. Ik voel er al weer een aankomen, dus wens ik u snel nog een goedenavond.
lutek Vrijdag 23 November 2007 at 10:19 pm | | default
Gebruikte Tags: , ,

Eén reactie

Hans van den Berg
Geef mij ook zo´n arts. Komt hij nu dinsdag gooien voor Hannie? Laat ik een bowlingbal op zijn tenen vallen.
Hans van den Berg, (E-mail ) - 25-11-’07 12:06
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om geautomatiseerde spam in reacties te voorkomen, moet je deze simpele vraag beantwoorden.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.