Happy New Year

Of het een gelukkig jaar wordt weet ik niet, maar het is in elk geval een nieuw jaar. 50% is dus reeds volbracht, en dat al na 1 dag! Dat stemt hoopvol.
Laten we eens terugblikken op het komende jaar. De vakantie is een hoogtepunt, als altijd. Al weten we nog niet precies welke berg we gaan zien: Andes, Tafelberg of Himalaya.
We gaan de meest doldwaze avonturen beleven met ons autootje. Onderdelen zullen van zich laten horen, vanwelk bestaan wij tot dan toe nimmer hadden kunnen dromen.
Jammer dat de Elfstedentocht weer net niet doorgaat dit jaar, het scheelde niks. De rayonhoofden stampvoeten zich een enkele reis door het te dunne ijs.


Dat het nieuwe jaar vannacht een aanvang nam, zal niemand zijn ontgaan. De exacte aanvang was echter onduidelijk: de digitale aftelling bij de Erasmusbrug begon na 3...2...1...0 weer opnieuw af te tellen vanaf 37...36...35... maar ik ga me er niet direkt een halve minuut jonger of ouder door voelen. Bovendien hadden we de bubbels toch al reeds opengeplopt.
Onderweg hebben we naar schatting 122 mensen de beste wensen toebedeeld, en kregen die als een boomerang weer terug. Ik zal dit jaar weer veel mensen veel dingen toewensen.


Vanaf de brug om 1 uur 's nacht was het vergeefs sms-jes versturen. Het mobiele verkeer lag plat. De eerste sms kon pas om half 2 weer worden verzonden. De eerste sms retour kreeg ik vanmorgen al om kwart over 9. Die was er heel vroeg bij. 16 miljoen andere Nederlanders lagen om die tijd nog te slapen. Ik zal dit jaar weer veel sms-jes gaan versturen.
Ik keek vannacht nog een stukje Madonna op tv. Dansen kan ze nog, maar de zang was grotendeels playback, dus het kon me weinig boeien. Ik zal dit jaar weer te weinig concerten gaan zien.


Ik hoop dit jaar ook veel stukjes te schrijven, een stuk of 150 moet wel lukken denk ik.
Ik hoop ook op veel vuurwerk dit jaar, in welke vorm dan ook. Niet dat het huis in brand vliegt svp. Zoals met alles heb je bijna niets zelf in de hand. Dat zal niet veranderen in 2008. Omdat toch niet is te voorspellen wat er gaat gebeuren, hoop ik dat iedereen terugkijkt op een geslaagd 2007. Ik zou zodoende dus graag nog iedereen via deze weg een gelukkig oud jaar willen wensen!

Gegroet
Lutek
lutek Dinsdag 01 Januari 2008 at 3:04 pm | | default
Gebruikte Tags:

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om geautomatiseerde spam in reacties te voorkomen, moet je deze simpele vraag beantwoorden.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.