Compliment

Vandaag kreeg ik een email van vriend op afstand Kees H. dat mij hardop deed lachen. Ook bevatte het een compliment. Omdat ik u ook wil laten lachen, wil ik zijn mail citeren. Aangezien ik het compliment niet uit het bericht kan filteren zonder de begrijpelijkheid te schaden, deel ik dat noodgedwongen ook.

Ja, ik vind dat je professioneel auteur moet worden!
Want je kennende als bloemrijk causeur, lijk je me de geïjkte persoon om in de (rem)sporen te treden van het gat dat A. Moonen recent heeft achtergelaten.
Met groet,
Kees.

Als auteur moet je veel schrijven. Ik ben in alles lui. Behalve wanneer ik op kantoor zit. Kortom, ik leg mijn prioriteiten volkomen verkeerd. Tips zijn welkom.

A Punt is al 5 maanden dood. Voor mij stond hij al jaren op eenzame hoogte. Hoogte of niet, hij stond al jaren eenzaam. Buitencategorie. Maar verder dan een eerste druk kwam hij meestal niet. Na 'Verbanning' (2000) heb ik vaak gehoopt dat er nog een boek zou verschijnen, maar na enige jaren was de hoop er wel af. Sinds 24 januari jl. hoop ik het merkwaardigerwijs opnieuw. Maar ik verwacht het niet.
Uit 'Gezagvoerdersversen' (1988) :

Verlossing

de eeuwige slaap tegemoet
ja nog even en 't is zover
nachtelijke oefening
om onwetend en voorgoed
in te slapen, verlost van alle levensplagen

kom, helder de dag begonnen
de tijdloze wake weer doorstaan


Hoed af, ik maak een diepe buiging,
en groet
Lutek
lutek Donderdag 07 Juni 2007 at 12:51 am | | default
Gebruikte Tags:

Eén reactie

Karel
Leuk compliment hoor, leuk om dat wel eens te krijgen, motiveert je ook!

Karel,
Deals
Karel, (E-mail ) (URL) - 11-10-’11 13:58
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om geautomatiseerde spam in reacties te voorkomen, moet je deze simpele vraag beantwoorden.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.