De Amerikaanse Dame

Het ontbijt is andermaal naar wens. Meloen en zalm, toast en scones. We nemen ons voor dit zo thuis ook te gaan doen, al is het maar eens in de week. Dit soort voor voornemens zijn wezenlijk onderdeel van de vakantie, al komt er natuurlijk nooit iets van.
De Amerikaanse Dame betreedt de ontbijtkamer. Good morning. Het is zeker een goede morgen.
De gastvrouw en De Amerikaanse Dame superlativeren de schoonheid van de betreffende ochtend. Het is lovely. Nee, het is wonderful. Of nee, incredible zelfs.
De Amerikaanse Dame draagt een hoed die haar sprekend doet lijken op Mrs. Bucket (spreek uit: Bouquet) uit "Keeping up appearances" Ook de hoed is wonderful.
De Amerikaanse Heer voegt zich bij het gezelschap. Het overtroeven begint van voren af aan, gedrieën overtreffen ze zichzelf en elkaar in het prijzen van de ochtend. Het is delightful. Nee nee, het is utterly fabulous. Sterker nog, het is unbelievably beauiful.
Als ze nog iets langer door waren gegaan had ik een ommetje gamaakt langs de Cliffs of Moher. Gelukkig gaan ze ontbijten. "Tell me, what is meant by a 'full Irish breakfast'?"


ANSICHTKAARTEN

Na een tip van lezeres C. heb ik besloten een bijbeunhobby te nemen: het maken van ansichtkaartenfoto's. Hieronder een eerste impressie van mijn kunnen.


lutek Maandag 06 Juli 2009 at 8:39 pm | | default
Gebruikte Tags: , , ,

Eén reactie

Mountain
mooie foto´s, maar ik zal ze niet kopen
Mountain, - 07-07-’09 22:19
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om geautomatiseerde spam in reacties te voorkomen, moet je deze simpele vraag beantwoorden.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.