Ik Ga Naar Ierland En Ik Neem Mee ...

Beter gezegd, we komen terug uit Ierland en we nemen mee...
Even denken hoor, ik overval me een beetje met die vraag. Eens zien, wat hebben we terug meegenomen uit Ierland? Dat het daar 'altijd' regent? Klopt, maar dat wisten we al, dat wist iedereen al. Toch hoopten we dat dat mee zou vallen. Op 2 of 3 dagen na heeft het daar elke dag geregend, maar slechts 2 dagen kunnen als echte regendagen worden bestempeld. Alle andere dagen betrof het buien. We hebben zelfs een kleurtje mee terug genomen uit Ierland.
Verder hebben we lange nagels meegenomen. Ik ga die nu eerst knippen want ik kan bijna niet meer typen. Dan wachten de lezers maar even wat langer. Ben zo terug...

...

Daar ben ik alweer, dat viel best mee, niet?
Meegenomen, meegenomen... wat nog meer? Dat Hannie met gemak de langste vrouw was die we in Ierland gezien hebben, helemaal toen ze op die toren stond in Kilkenny. Dat je niet altijd en overal telefonisch bereik hebt. Dat een t-shirt met opdruk "track & field 1989 all stars" voornamelijk gedragen wordt door mensen die daar vast niet toe behoorden. Dat het t-shirt "I love Irish girls" terecht nauwelijks verkocht wordt. Dat het t-shirt "I love Irish boys" terecht niet eens bestaat. Dat "vingerhoedskruid" lief klinkt maar niet zo lief als "foxglove". Dat er ècht koeien op de weg kunnen staan. Dat het 24 september a.s. 'Arthur's Day' zal zijn omdat Guinness dan 250 jaar bestaat. Dat het niet erg is om steeds weer te vergeten je auto af te sluiten.
En vooral dat er in heel Ierland en ook nergens anders ter wereld een restaurant is met vermelding " Ierse keuken". Gelukkig maar!


lutek Zondag 12 Juli 2009 at 8:59 pm | | default
Gebruikte Tags: , , ,

twee reacties

Mountain
geen bier meegenomen?
Mountain, - 15-07-’09 18:06
Lutek
*slaat vlakke hand tegen voorhoofd*

Bloody hell, donders nog an toe !!
Lutek, - 15-07-’09 18:28
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om geautomatiseerde spam in reacties te voorkomen, moet je deze simpele vraag beantwoorden.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.