THBWT

Een thema tekent zich af. Laatst moest ik nog Eerste Hulp geven aan een wandelende tak. Nu moest ik Tweede Hulp geven aan... diezelfde wandelende tak. Dat beest heeft een death wish, het kan bijna niet anders.
Ik was gezellig gezapig gemoedelijk bezig met de gebruikelijke beestjesheidstherapie, begint me daar toch een beestje te vervellen, dat de stukken er afvlogen, niet te filmen. (Niet te fotograferen ook, de foto toont slechts een archiefopname.) Je houdt je hart vast als zo'n beest ondersteboven gaat hangen, zijn pootjes vasthaakt, en langzaam uit zijn oude jasje zakt. Maar deze had me kennelijk zien aankomen en gedacht dat het ook anders kon. Ze ging op de grond liggen! Erg dom. Pure luiheid. Vast en zeker. Baasje zorgt wel dat het goed komt.
Dat deed Baasje natuurlijk ook, want die vindt de beestjes reuze leuk. Met hun uitwendige pantsertjes en alles. Mevrouw Bronson moet nog 1 keer uit de kleren voordat ze volwassen is. Ik zal haar nauwlettend in de gaten houden.


lutek Maandag 17 Mei 2010 at 11:54 pm | | default
Gebruikte Tags:

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om geautomatiseerde spam in reacties te voorkomen, moet je deze simpele vraag beantwoorden.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.