Barendrecht

Stel, je hebt een goed idee - spreek het uit! Stel, je hebt het idee om te gaan wandelen naar Barendrecht - hou het voor je zelf! Maar zoals het hele leven, als iets eenmaal in gang is gezet, dan hou je het bijna niet meer tegen. Barendrecht... het klonk me best wel goed in de oren. Ja, wandelen naar Barendrecht, goed idee!


Hannie en ik waren nog geen 100 meter op weg of de Roparun kwam langsgelopen. Het schoot ons te binnen dat het op 2e Pinksterdag ieder jaar weer mooi weer is. De lopers van de Roparun (onderweg hoorden we iemand zeggen 'Oparun') zullen het misschien liever hebben zien regenen, lichtjes, zo van die halve druppeltjes die verdampen voordat je er erg in hebt en er voor zorgen dat je 's morgens om 10 uur de finish bereikt in plaats van 's middags om 4 uur.


Langzaam begon het te dagen... het is 25 graden en wij lopen in de volle zon van Rotterdam naar Barendrecht. Waarom ook alweer? Ja, om buiten te zijn, en om de benen een beetje te oefenen.
Juist ja. Nou, we konden de terugweg nog altijd belsuiten per tram af te leggen. Nee, dat kon niet, we hadden onze tramkaart niet bij ons. Dan maar stug doorlopen.


Eigenlijk was het best lekker, en heel goed uit te houden. We wisten weer hoe het met onze conditie is gesteld. Het lekkerst van alles was de aftersun, na afloop, op het balkon. Hannie en ik hadden een geheel andere invulling van het begrip 'aftersun'. Wel deelden we het begrip 'teiltje koud water'.
Volgende week gaan we weer een stukje wandelen. Dan kiezen we een iets exotischere bestemming, Rhoon of zoiets.
lutek Dinsdag 25 Mei 2010 at 5:33 pm | | default
Gebruikte Tags: ,

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om geautomatiseerde spam in reacties te voorkomen, moet je deze simpele vraag beantwoorden.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.