Peru

Buurman geeft de planten water. Buurman houdt van voetbal maar verder is hij volstrekt normaal. Bovendien is Buurman zo aardig af en toe de beesten te verzorgen tijdens weekendje-weg, en tijdens een vakantie begieterd hij naar hartelust de post en haalt de bloemen uit de brievenbus. Soms ook andersom, als hij is uitgeslapen.
Buurman is al een jaar niet meer een tientje komen lenen, 3 dagen voordat zijn geld wordt gestort. Ik concludeer hieruit dat het beter gaat met Buurman.
Toch kan Buurman soms nog iets te veel in zijn eigen vakantie zitten om door te hebben waarvoor andere mensen op vakantie zouden gaan.
"Naar Peru? Leuk. Gaan jullie 3 weken op het strand liggen daar?"
Ik hou het er op dat hij in gedachten nog aan de Costa lag te zonnebaden, hij was er ten slotte net een paar dagen van terug en had wellicht een zonnesteek opgelopen.
Maar nee, we gaan niet aan het strand liggen. We zoeken het een kilometertje hoger op dan de hoogten van Nepal. We zullen naar adem snakken, wat goed uitkomt want de uitzichten zullen adembenemend zijn. De Colca Canyon is hoger dan de bekendere Grand Canyon. Overigens niet alleen hoger, maar ook dieper. Eén steentje los, en ligt 1 tot 3 kilometer lager. Geloof me, als dat echt gebeurt maakt het je weinig meer uit of je 1 of 3 kilometer naar beneden valt.
We doen de groeten aan de Inca's, we feesten mee in Cusco, we worden lekgeprikt door malaria-muggen in de jungle. Meestentijds dragen wij 2 en een halve rugtas mee.
Groeten uit Peru.


lutek Zaterdag 03 Juli 2010 at 01:00 am | | default
Gebruikte Tags: ,

drie reacties

Bas
Ach ja, Hannie heeft dat nog uitgebreid zitten vertellen, hoe kon ik dat nou vergeten. Viel Viel Spass op de Inca trail...ik wil veel foto's en blogs vanuit de Andes. Deze reis staat nog steeds hoog op de verlanglijst. En doe Joran de groeten...of, doe maar niet want als je terechtkomt waar hij nu zit gaat er iets niet goed. Dan heb je de heilige wandele tak bepoteld ofzo.
Bas, (E-mail ) (URL) - 03-07-’10 09:41
anja
klinkt goed!!!
anja, (E-mail ) - 04-07-’10 22:56
lutek
En we zijn terug. Alles ging goed. We hebben veel gezien en gelopen en van alles genoten. Nieuws en verslagen volgen natuurlijk. Zie een prachtpagina tegemoet t.z.t.
Dank voor de reacties intussen!
lutek, - 06-07-’10 17:04
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om geautomatiseerde spam in reacties te voorkomen, moet je deze simpele vraag beantwoorden.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.