Feest

Er is nog appeltaart over. Ook nog chocoladetaart maar die heb ik gisteren al genomen. Het smaakt. Er waren 3 mensen op bezoek; te weinig om 2 taarten op te krijgen, ook al waren die van klein formaat. Ik lees enkele felicitaties die ik per internet heb gekregen en beantwoord die.

Thuis was het niet druk, in de stad ook niet gisterenavond. Het is zomer en veel mensen zijn op vakantie. Ik ben in HB geweest. Net voor ik daar naar binnen stap hoop ik altijd een bar vol mooie meiden te zien, maar zoals altijd zitten er slechts wat oudere mannen lukraak hun leven weg te filosoferen. Geen treurige aanblik, dat niet, maar toch...

Iemand die na mij binnenkomt zal wellicht hetzelfde denken van mij. Een goede reden om niet te lang te blijven hangen.

In de pub speelt een band bekende nummers van andere bands. Ze laten rocknummers klinken als bluesnummers en bluesnummers als rocknummers. Het lijkt eigenlijk nergens naar. De bassist speelt ingespannen zijn partij. Hij doet alsof de noten van ver moeten komen, waarbij zijn aanblik verandert in een moeilijk-kijken-dubbele-kin met tuitend mondje. Waarschijnlijk stelt dat emotie voor.

Ik praat met deze en gene, rook buiten een sigaretje en neem dan maar de bus naar huis. Vanavond neem ik nog een stukje chocoladetaart.

lutek Zaterdag 07 Augustus 2010 at 4:35 pm | | default
Gebruikte Tags: , ,

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om geautomatiseerde spam in reacties te voorkomen, moet je deze simpele vraag beantwoorden.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.