Lowlands 1 - Camping

Het is een beetje eng. Ik rij in 1 keer goed. De tent staat in 1 keer goed. De zon schijnt in 1 keer goed. Angstig kijk ik om me heen. Zo veel dingen die goed gaan...

Gezeten in tuinstoel en voorzien van alcoholvrij biertje geniet ik van zon, van klaar zijn en van mensen die nog niet klaar zijn. Het is half 10. Tipgeefster J. stuurt een sms: "Broken Bells was gisteren geweldig, gaat dat zien." Het duurt even voor ik het spoorboekje onder de knie heb. Vanmiddag om 16.50 spelen ze in Alpha. Mooi, ik heb een doel in mijn leven, al is het dan maar voor vandaag.

Tent opzetten is nooit een hobby van me geweest, vandaar dat ik het zo snel en zo vroeg mogelijk wilde doen. En met het oog op (eventuele) lichamelijke ongemakken wilde ik vroeg genoeg zijn om campingkeus te hebben. De website meldde namelijk dat er enkele van de 7 campings een 24-uurs-douchegelegenheid hebben, en ik zou graag op zo'n camping staan. Niemand van de medewerkers kan me echter vertellen welke campings dat zijn. De blauwe shirts verwijzen me naar de groene, de groene verwijzen me weer naar een andere kleur, maar ik vind niemand die het weet. Eén medewerker verwijst me naar de 24-uurs-tent; die heeft de vraag niet goed begrepen.

Nu sta ik op camping 7, dezelfde als vorig jaar, deze keer rechts van het bloc sanitaire. De zon schijnt.

lutek Maandag 23 Augustus 2010 at 3:31 pm | | default
Gebruikte Tags:

twee reacties

Laura
Ik ben nog voorgelezen uit 'De helaasheid der dingen", optimistische Lowlands literatuur vind je niet?
Het geen bekende tegen het lijf lopen is je dag een al niet gelukt overigens.
Laura , - 23-08-’10 16:52
Lutek
Het kan me niet optimistisch genoeg zijn op Lowlands.
Lutek, - 23-08-’10 17:35
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om geautomatiseerde spam in reacties te voorkomen, moet je deze simpele vraag beantwoorden.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.