Lowlands 3 - Buitenland?

Nog altijd zit ik op de camping voor de tent. Het is goed weer, er speelt nog geen enkele band op het festivalterrein, ik heb geen enkele reden om te vertrekken. Ik bedenk me dat ik mijn zonnebril heb vergeten. Dat is een goed teken. Behalve dat hieruit blijkt dat ik nog altijd in staat ben me dingen te bedenken, geeft het ook aan dat ik hem node mis. Liever heb ik de zonnebril vergeten als hij dienst had kunnen doen, dan hem niet te missen omdat er geen zon zou schijnen.

Ik knijp mijn ogen samen om te kunnen ontwaren hoe een groep van 8 mensen 4 tenten tegelijk gaat opzetten, bij elkaar op 1 plek. Midden op die plek ligt iemand te slapen op een plastic luchtbedje. Die lag er al voordat ik er was. Hoewel hij steeds meer in de weg begint te liggen, slaapt hij gewoon door het rumoer van de nieuwe groep heen. De nieuwe lichting besluit met zijn achten de slaper met bed en al op te tillen en verderop neer te leggen. Dat mislukt nogal. Versuft wordt hij wakker, kijkt om zich heen, ziet dat hij is omringd door half-affe tenten en valt opnieuw in slaap. De groep besluit hem dan maar weg te slepen. Even later zie ik hoe hij andermaal, maar nu zonder dat iemand aan hem zit, van zijn bedje afrolt. Hij staat op, wankelt, en verlaat het terrein op weg naar.... naar waar ook alweer?

Om het gemis aan zonnebril te compenseren begeef ik mij naar de Alpha-tent waar Triggerfinger de festivalaftrap geeft, grofkorrelig als schuurpapier '24'. De vonken spatten er vanaf. Een zonnebril? Ik had nog beter een lasbril mee kunnen nemen.

Ik krijg opnieuw een sms'je, nu van... Vodafone?? Het is een cryptisch bericht maar ik kan er uit opmaken dat de provider (ik wist niet eens dat ik bij Vodafone zat) 'denkt' dat ik in het buitenland vertoef. Misschien is dat ook wel een beetje zo.

lutek Maandag 23 Augustus 2010 at 5:00 pm | | default
Gebruikte Tags:

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om geautomatiseerde spam in reacties te voorkomen, moet je deze simpele vraag beantwoorden.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.