Ben Saunders Verloren

Er was een reeks programma's op TV met de titel 'The Voice of Holland', waarin onbekende kandidaten zich een weg naar de bekendheid zongen. Dit onder lofuitingen van jury en publiek. De winnaar was degene die uiteindelijk tot winnaar werd uitgeroepen. Wat die persoon daarmee precies gewonnen had weet ik niet. Volgens mij is de winnaar niet opeens anders gaan zingen dan vóór de winnende status bereikt was. Maar ik heb het programma zelf niet een keer gezien, dus ik kan het mis hebben.

Ik geloof dat ene meneer Ben Saunders de winnaar is geworden, na een, ongetwijfeld zinderende, finaleronde met 3 andere personen. Ook dat kan ik mis hebben: ik hoorde namelijk enkele bezoekers van een bekend Rotterdams bierlokaal vorige week dit onderwerp bespreken en ving op dat volgens hen beslist een van de andere 3 zou gaan winnen, omdat die anderen van het vrouwelijke geslacht waren, en hij niet. Andermaal, ook dit kan ik niet bevestigen, maar er werd een krantenfoto de lucht ingestoken en ik geloof dat ik daarop inderdaad 3 vrouwen en 1 man zag poseren. Die ene man heette dus Ben Saunders en toen ik zijn naam hoorde dacht ik direct al dat hij zou winnen en wel om de tamelijk belachelijke reden dat een naamgenoot van hem mijn favoriete sport beoefent, te weten MMA (mixed martial arts). Het één heeft niets met het ander te maken, en het ander niets met het één.

Ik heb opgezocht hoe het tegenwoordig met 'mijn' Ben Saunders is gesteld. Zijn laatste twee gevechten had hij verloren, en ik had hem al een tijd niet meer zien vechten. Tot mijn verbazing had de UFC, de grootste MMA-organisatie ter wereld, hem ontslagen. Hij vecht zich nu in een kleiner circuit een weg terug naar boven.

In het bierlokaal werd verder gespeculeerd over The Voice of Holland en wie of wat dat nu eigenlijk was. Ik denk dat er maar één voice voor de titel in aanmerking komt en dat is die van Philip Bloemendaal. De barman dacht daar heel anders over en schoof tot mijn schrik Herman van Veen naar voren (e2-e4). Om dit te pareren schoof ik fluks mijn lege glas in zijn handen (e7-e5). Hij nam dit goed op en hervulde het terstond, alzo een kleine Voice of Holland crisis vermijdend (g1-f3).

Ben Saunders is ontslagen, leve Ben Saunders.

lutek Dinsdag 25 Januari 2011 at 10:42 pm | | default
Gebruikte Tags: , ,

twee reacties

Mirella
Weet je zeker dat jouw Ben Saunders die VOH Ben Saunders niet is? Die doet namelijk ook aan vechtsport, en had daardoor nog iets met zijn neus in de voorrondes van het zingen, waardoor dat even wat minder ging.
Mirella, (E-mail ) - 26-01-’11 12:13
Lutek
Het grote verschil is (jawel, ik heb gisteren even zitten google-en) dat VOH-Ben helemaal niet kán vechten. Hij heeft geen enkele verdediging en hij geeft een hoek alsof hij een basebal gooit. Tenenkrommend slecht. (ik heb snel weer weggeklikt)
VOH-Ben mag blij zijn dat hij er slechts een gebroken neus aan overhield, maar goed, hij stond dan ook niet tegenover MMA-Ben.
Ondanks de grote verschillen, is het ondertussen wel verdomd lastig geworden om nog de juiste filmpjes op YT te kunnen vinden.
Lutek, - 26-01-’11 12:30
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om geautomatiseerde spam in reacties te voorkomen, moet je deze simpele vraag beantwoorden.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.