Normale Mensen

Hannie gaat haar handtekening zetten. Op zich niet zo bijzonder, die zet ze wel vaker. Maar het zetten van deze handtekening zal haar eigenaresse maken van een droomhuisje op IJsselmonde. Hoera, driewerf!
Vandaag haalde ze me op met de auto om me het huis van de buitenkant te laten zien. Het was een prachthuis. Ze is er terecht heel blij mee.
We waren niet de enigen die er stonden te kijken. Het huis staat nog op internet en trekt geïnteresseerden die nog niet weten dat ze in principe geen kans meer maken.
En behalve de andere bezoekers waren we nog niet de enigen. Hannie's aanstaande buren stonden net voor de deur. We maakten een praatje: het huis, de zon, de tuin, de boom. En natuurlijk de vorige bewoners, en die daarvoor. Buuf slaakte een zucht van verlichting, ze was blij met Hannie. Buum verduidelijkte de eerste indruk met een welgemeend: 'Blij dat er eindelijk normale mensen komen wonen.'
Afgezien van het feit dat ik er niet ga wonen, waren we blij dat we getypeerd werden als normale mensen.

Hierna reden we door naar Middelharnis om vrienden en vriendinnen te ontmoeten. Rik sliep de hele reis op het wiegen van de autobroem. We dronken champagne op het nieuwe huis. Iets wat volgens de dochter des huizes 'lekker slim' was. Als we op het huis drinken, moesten we volgens haar met zijn allen helemaal naar Rotterdam toe. Zelf maak ik hele dagen zulke flauwe opmerkingen dus ik voelde me helemaal thuis.
Rik kreeg een cadeautje: een Elmo-pop met buikgeluid. Na 20 Elmo-buikgeluiden maakte Rik al geluiden die niet meer van die van Elmo waren te onderscheiden.

Proost! Op het nieuwe huis! Op de normale mensen!

lutek Zaterdag 12 November 2011 at 11:51 pm | | default
Gebruikte Tags: , , , ,

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om geautomatiseerde spam in reacties te voorkomen, moet je deze simpele vraag beantwoorden.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.