Zoals De Zaken Thuis Staan, Staan Ze Nergens

Hannie moet lachen. Ze ziet dat ik de toilettas van de Zuid-Frankrijk-wandeling nog niet heb uitgepakt. Die wandeling maakte ik 3 maanden geleden.
Er is niet echt een zaak, laat staan een noodzaak, om de toilettas uit te pakken.
Het is hier allerminst rommelig in huis. Waarom zou ik dingen op een andere plaats zetten als ze daar niet om vragen? Ik zie het nut niet. Sterker nog, ik zie de dingen niet eens, laat staan het nut.
Nee, als ik zo om me heen kijk, geloof ik dat de meeste dingen wel op hun plaats staan. Of als het niet 'hun' plaats is dan in elk geval een plaats die de hunne zou kunnen zijn.

Ik was erg blij dat Hannie weer op bezoek was. Niet alleen om haar en om Rik te zien, maar ook omdat ze me weer eens geknipt heeft. Dat was voor het laatst gebeurd lang voor de Zuid-Frankrijk-wandeling. Het is te laat voor een voor/na-foto.
Ik liep met Hannie mee naar de auto. Rik werd ingepakt, de wandelwagen werd ingepakt, 37 dozijn luiers werden ingepakt. Toen ze wegreed zag ik dat de auto een beetje bol stond. Goed voor de wegligging, het kan soms hard waaien op de dijkjes.
Het was weer een doordeweekse dag zoals geen enkele andere doordeweekse dag.

lutek Dinsdag 06 December 2011 at 10:39 pm | | default
Gebruikte Tags: ,

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om geautomatiseerde spam in reacties te voorkomen, moet je deze simpele vraag beantwoorden.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.