Like

Dat deze winter een uiterst strenge zou worden was door 1 weerman voorspeld. Het haalde de kranten. Dat het een normale winter met hier en daar wat winterse perioden zou worden, was door 846 weermannen voorspeld. Dit haalde niet de kranten.

De provider van mijn website en blog heeft een halve dag "met onmiddellijke ingang webhostingaccount ***** (lutek.nl) moeten afsluiten omdat deze ernstige overlast veroorzaakt".
Met een dataverkeer van een handvol MB per dag kon ik niet geloven "dat de websites van andere klanten op dezelfde omgeving hier ook last van ondervinden en het voor ons niet mogelijk is geweest de website actief te houden", en mijn vermoeden was juist. De serverproviderserver bleek gehackt.

Zie hier 2 onderwerpen die aan bod zouden kunnen komen als ik morgen Heer A. en Heer D. ontvang in een kroeg hier te Rotterdam. (Eén van hen moet 's morgens al vertrekken om hier 's avonds aan te komen.)
Wij kennen elkander via Facebook. Maar laten we het svp over alles hebben behalve over Facebook.
Er zal een biertje gedronken worden, daar kun je wel van uitgaan. Heer D. is niet onder de tafel te drinken. Niet eens omdat ik tegenwoordig veel sneller vol zit dan een paar jaar geleden, maar omdat hij zo belachelijk lang is dat hij onder geen enkele tafel past. Ter compensatie houdt hij zich in het dagelijks leven bezig met het vervaardigen van miniaturen.
Heer A. heeft niets te compenseren want is sedert kort baanloos. Het non-compensatie-uitgangspunt indachtig, kan hem theoretisch tot een ongeleide projectiel maken. We sluiten niets uit en houden met alles rekening.
Iedere keer als het onderwerp 'Facebook' op de loer ligt, zal dit worden afgekapt door onmiddellijke bestelling van een nieuwe versnapering.

lutek Vrijdag 13 Januari 2012 at 11:10 pm | | default
Gebruikte Tags: , ,

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om geautomatiseerde spam in reacties te voorkomen, moet je deze simpele vraag beantwoorden.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.