Toet Toet

If you can't beat 'em, join 'em.
Hannie heeft een auto gekocht die er mag zijn. Er zitten vier wielen onder, er zit een stuur in, een motor, een versnellingsbak en een benzinetank. Het is een echte auto die op commando voor-en achteruit kan bewegen. Het is een wonder van techniek. Hoe bestaat het en hoe is het mogelijk...
Hij luistert naar de naam Clio.
In één van de 365 boeken van Herman Brusselmans gaat beliterairde ik-persoon om met een dame genaamd Lio, en hij doet haar een auto kado. De keuze van het merk, een Clio, is gebaseerd op het gegeven dat hij zich voorstelt, in conversatie, tussen neus en lippen door op te merken, wanneer hij haar gewaar wordt als ze de hoek om rijdt en de auto voor de deur parkeert: Daar komt Lio in haar Clio.


Niet dat ik Hannie nu anders zal gaan noemen (hoewel ze vandaag nog vroeg of ik haar nu Lio zou noemen), maar ik heb eerder deze week wel op internet gezocht of er een merk bestond met de naam Gianni of Zianni.

Wat we in ieder geval in de gaten moeten houden is altijd een litertje benzine bij ons te hebben achter in de auto. Dan komen we nooit op de rijksweg stil te staan, zoals Anja de J. gisteren overkwam om 4 uur in de nacht op weg naar Zeeland.

[edit]
Wat me wel enigszins verontrust is de informatie over deze auto op de site van het RDW...
(aantal zitplaatsen ?)

En elders op internet werd over deze auto in een test vermeld: Het stugge onderstel zorgt ervoor dat de sportieve Clio een innige relatie met het wegdek onderhoudt.
Wie weet wat dat betekent, mag het zeggen.
lutek Zaterdag 14 Juli 2007 at 10:18 pm | | default
Gebruikte Tags: ,

Eén reactie

Anja
Heee, leuke auto hoor!! Veel plezier ermee.
Anja, - 16-07-’07 11:18
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om geautomatiseerde spam in reacties te voorkomen, moet je deze simpele vraag beantwoorden.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.