Happy Birthday

Ik ben 39 jaar geworden. Er was taart en er waren olijfjes. Er was rose en alcoholvrij bier. Er waren enkele familieleden en er waren cadeaus.


Ik kreeg een serie kaarsjes met de tekst Happy Birthday. Ik kreeg twee kaarten met afbeeldingen van olifanten, en een kaart met een afbeelding van een grote bonte specht. Een bijzonder fraai vogeltje dat leeft van zaden, insecten en larven. Ook van jonge vogels en eieren, zo meldde de afzender met een uitroepteken.
Geen Happy Birthday voor het ei, wel voor mij.

Iemand kwam op het idee om de weegschaal te pakken en een ieder daar op plaats te laten nemen. Het leek wel een fuif van op de lagere school. Zouden we ook nog gaan koekhappen en zaklopen? Ik weeg 76 kilo, Hannie ook, Mieke 79, Dirk-Jan 69 (wat ons verbaasde), Ina 70 en Kristel 67. Dirk-Jan probeerde de weging nog te beinvloeden door stevig zijn adem en buik in te houden, wat geen effect sorteerde. Toen ik op de weegschaal stond, zei niemand iets over het gat in mijn sok.

Om half elf waren Hannie en ik weer samen en besloot Hannie de dag te laten voor wat het was. Ik zelf moet nog verder schrijven aan mijn Ghana-verhaal. Dat moet nou maar eens afkomen deze week!
lutek Dinsdag 07 Augustus 2007 at 10:42 am | | default
Gebruikte Tags: ,

Eén reactie

Arno
Dat alcoholvrije bier begrijp ik niet, zeker niet in combinatie met het begrip 'verjaardag'... maar een mens kan niet alles begrijpen.
Te laat, ik weet het, maar even goed bedoeld: VAN HARTE LUUT, EN NOG HEEL VEEL JAREN IN HEEL GOEDE GEZONDHEID!!
Arno, - 08-08-’07 09:16
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om geautomatiseerde spam in reacties te voorkomen, moet je deze simpele vraag beantwoorden.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.