Ouwe Lul

Sedert woensdagavond 3 weken geleden moet ik plots twee maal vaker naar het toilet dan in de eerste helft van mijn leven. Heel merkwaardig. Ik houd het op een in de kiem gesmoorde blaasontsteking omdat ik er niets anders van kan maken. Ik heb er niet zo veel verstand van maar na raadpleging van de beste medici ter wereld via google en huisdokter punt nl, lijkt me dat dit het was/is.
Even had ik nog hoop op een exotischere aandoening dan dit (zodat ik later altijd kan beweren dat ik mij ooit, al was het maar eens in mijn leven, iets van de buitenwereld heb aangetrokken) maar nee, geen bezoek van Vrouwe Exotica.

Soms ga ik, nee ging ik, zonder moeite pas des avonds voor de tweede keer daags naar het toilet. Een combinatie van rekbare blaas, drukke bezigheden, en nuttiging van meer dranken die water onttrekken aan je lijf dan andere dranken, maakte dat dit mij geen enkele moeite kostte. Nu echter moet ik mij soms plots met rasse schreden richting brillemans begeven wegens opkomende niet neer te sabelen aandrang, waarna snel blijkt dat ik toch niet zo'n grote zeikerd ben als ik altijd heb gedacht.
Er zit iets scheef in de staat van Denemarken.

En het helpt de stilzitterij bepaald niet (althans op korte termijn) dat ik nu dan ook de hele dag door emmers water naar binnen klok met doel de ontsteking te vlug af te zijn, naar smaak met een paracetamolletje hier en daar erbij, want die zijn overal goed voor, heb ik geloof ik wel eens gelezen. En veel slapen, heb ik de dokter in mijn hoofd ook wel eens horen zeggen.
Ik weet het, gewoonlijk ben ik niet zo van het zorgen voor mijn lichaam, maar na bestudering van behandeltechnieken voor diverse, mogelijke aandoening aan de onderkant der mensheid, met name waarbij allerlei veel te groot gereedschap via de pisbuis moet worden ingebracht, voel ik me ineens opvallend veel beter, en zorg ik, zij het tijdelijk, even heel erg goed voor mezelf.

lutek Zondag 05 Januari 2014 at 11:17 pm | | default
Gebruikte Tags:

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om geautomatiseerde spam in reacties te voorkomen, moet je deze simpele vraag beantwoorden.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.