Nooit Meer Niet Thuis

(Als de server doet wat de server moet doen, wordt dit bericht automatisch geplaatst op 15 juli 2014.)
Ik zit in Canada, of beter gezegd: voornamelijk loop ik in Canada. Nog wel, want ik ben al bijna terug.
Het is er fantastisch, adembenemend mooi, en eigenlijk wil ik hier nooit meer weg... als de server doet wat de server moet doen.
Eerst heb ik een oerwoud doorgelopen, daarna walvissen gezien, kilometershoge bergen beklommen, nog meer bergen beklommen, en als het even meezit heb ik ook nog met een stuk of wat beren gevochten - en hopelijk gewonnen. Of de server dit kan verwerken, durf ik niet te zeggen.

En nu ben ik bijna thuis. Laat het svp een mooie vakantie geweest zijn. Het is wellicht de laatste grote die ik ooit maak want zo geweldig veel geld heb ik niet.
Uit Nepal heb ik destijds zo veel meegenomen. Daar had ik geen 6 maanden voor nodig, zo lang als veel westerse mensen daar zijn die ik daar tegenkwam. Nee, ik had aan 3 weken genoeg.
3 weken. Om alles los te laten wat me boeit en niet boeit in Nederland. Om me thuis te voelen... te kunnen voelen... waar ik ook ben.
Tevens realiseer ik me - gaan we godverdomme serieus worden, nee toch... - dat hoe thuiser ik me 'overal' voel, hoe minder thuis ik me voel waar ik 'ben'.
De lezer weet nu: hoe meer aanhalingstekens worden gebruikt, hoe meer deze persoon aan het zuurstof moet, en snel een beetje: je raaskalt.
Ja ja, ik weet het. Maar ik ben desondanks blij 'thuis' te komen, te zijn.
(Als de server doet wat de server moet doen.)

lutek Dinsdag 15 Juli 2014 at 11:47 pm | | default
Gebruikte Tags: ,

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om geautomatiseerde spam in reacties te voorkomen, moet je deze simpele vraag beantwoorden.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.