Beestjes

De wereldhit Beestjes van Ronny en de Ronnies spookt al de hele dag door mijn hoofd.

beestjes op youtube

Ik word er horendol van. Ik heb niet gedronken en ze lopen niet over het behang. Toch zie ik overal beestjes. Een ware revolutie. De beestjes komen op mij af.

Een mug heeft me in mijn voet gestoken en die voet is nu dik en hard en past nauwelijks in mij schoen.
Hipna en Crokna staan telkens als ik kijk ergens anders.
Net op het balkon vloog er een bij... een hommel... een reuzenbijhommel tegen mijn hoofd. Ik schrok me rot. Dat beest was wel 5 centimeter groot. Een gemeen gezoem liet hij horen. brrrr. Gelukkig was hij te lomp om me te snel af te zijn.

Na de storm van eerder deze week waren de vogels behoorlijk van slag. In Het Park zagen de eksters eruit alsof ze een kwartier in de wasmachine hadden gezeten. De kauwen lieten me passeren op minder dan een meter. Dat doen ze ander nooit. Vogels hebben na een storm steevast meer vertrouwen in mensen dan in bomen. Een kapitale fout natuurlijk, daar komen ze nog wel achter.
En ik zag een groepje halsbandparkieten gezellig keuvelen op het gras. Ze zitten anders nooit op het gras. Een kabaal dat ze maakten, wat een stamgastenpraats. Doe mij nog maar een lekkere portie beukenootjes. Hatsikidee!! Kra kra kra.

Nu even geen beestjes meer aub. Ik maak een lekker wijntje open en.... hé.... wat zullen we nu hebben...
.
.
.
.
lutek Zaterdag 18 Augustus 2007 at 12:24 pm | | default
Gebruikte Tags: , ,

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om geautomatiseerde spam in reacties te voorkomen, moet je deze simpele vraag beantwoorden.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.